Karriere

Karriere

Ledig stilling ved attraktiv og populær klinikk på AMFI Ullevål Stadion i Oslo. Vi har for tiden ledig stilling som:

1. Negledesigner
Vi ser etter en selvstendig negledesigner til både fulltid og deltid ved Clinique Ullevål. Vi tilbyr mulighet til å leie bord i et hyggelig fellesskap.

2. Hudpleier
Vi ser etter hudpleier til 50% stilling eller mer, og er også interessert i å høre fra lærling til salongen vår på Ullevål stadion.

3. Massør / kroppsbehandling
Vi ser etter en selvstendig og erfaren massør. Du leier eget rom i vår salong som en del av vårt kollektiv hvor vi tilbyr  alt innen skjønnhet og kroppsbehandling.

4. Permanent makeup artist
Vi leier ut bord til riktig kandidat som tilbyr microblading, øyevipper, bryn.

5. Botox / Restylane
Vi ønsker å komme i kontakt med sykepleier eller lege som kan vise til erfaring og høy kompetanse innen Botox / restylane behandlinger.

Vi kan tilby godt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger som arbeider som et godt team. Vi har en eksisterende kundebase som ser etter dine tjenester, og ser frem til å ønske dine kunder velkommen inn i Clinique Ullevål «familien».

Til alle stillinger forventes det relevant sertifisering / utdanning som et minimum. Vi ønsker lærlinger velkommen til å ta kontakt vedr. alle stillinger. Ta kontakt på post@cliniqueullevaal.no eller telefon 23 00 93 00.