Personvern

Clinique Ullevål AS, ved daglig leder, er ansvarlig for behandling av personopplysninger i bedriften. Vår nettside er cliniqueullevaal.no

Informasjonskapsler
Clinique Decleor bruker cookies / informasjonskapsler. Formålet er å ha statistikk på sidene, slik at vi kan se hvor mange som besøker nettsiden. Vi bruker Google Analytics for å se statistikk på nettsiden, og Hotjar for å forstå hvordan sidene blir brukt (f.eks. gjennom «heatmaps»). Disse håndteres gjennom Google Tag Manager.

Analyse og remarketing
Remarketing er annonsering til brukere som har besøkt nettsidene. Vi bruker informasjonskapsler for å kunne annonsere til de som har besøkt oss på web.

Vi bruker Googles remarketing-cookies, slik at vi kan vise annonser til de som besøker sidene gjennom Googles nettverk. Vi har også installert en Facebook pixel. Denne brukes til markedsføring, for eksempel å lage tilpassede annonser på Facebook sine plattformer når du har besøkt nettsiden.  Google og Facebook kan  lagre informasjon som samles inn på servere utenfor Norge, underlagt hhv. Google og Facebooks sine retninger for personvern.

Vi lagrer kun personopplysninger der det er nødvendig for å behandle eller ha historikk på ordre som er utført i netthandel, slik at vi kan følge opp senere ved ny henvendelse fra kunden, eller der kunden har gitt samtykke til dette for å motta nyhetsbrev eller lignende.

Rettigheter
Du har rett til innsyn i egne personopplysninger. Dersom du har spørsmål, ta kontakt på post@cliniqueullevaal.no eller 23 00 93 00.

Hvordan håndtere informasjonskapsler
På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Sist oppdatert: 23 jan 2020