Fri frakt. Levering 1 - 3 virkedager.

Fri frakt. Levering 1 - 3 virkedager.

Hudpleie

Meny

Clinique Ullevål Signaturbehandlinger

Classic

En behandling for deg som ønsker en skikkelig velværetime, her får du en klassisk ansiktsbehandling med lett eksfoliering, massasje og produkter tilpasset dine behov eller hudtype. For deg som ønsker fukt, glød og en avslappende behandling.

Pris: 950,-

Deep Cleansing

For deg som sliter med tilstoppede porer, acne eller fet hud. Her velger behandler riktig behandlingsplan for akkurat din hud. En behandling som renser huden i dybden.

Pris 950,-

Infusion Pro

Her får du en full ansiktsbehandling inkludert innslusning med galvanisk apparat. Vi bruker strøm for å «dytte» virkestoffer ned i huden samtidig som at huden blir aktivisert og stimulert. For deg som ønsker en plumpet og oppstrammet hud eller et skikkelig fukt boost til huden.

Pris: 1300,-

Quick fix

30 minutters behandling for deg som trenger litt fukt og glød før en fest eller om du kjenner på hverdagens stress og trenger en rask og effektiv behandling. Du kan også velge denne behandlingen om du trenger en analyse av din hud, her får du profesjonelle råd til videre behandling eller produktanbefalinger til hjemmebruk.

Pris: 750,-

Ryggbehandling

Har du problemer med tilstoppede porer eller acne på rygg. Vi tar oss av det! En eksfolierende behandling med utklemming om nødvendig. Ryggen er vanskelig å nå så behandlingen passer også til deg som bare vil friske opp huden litt før ferie eller sliter med inngrodde hår etter voks/barbering.

Pris: 750,-

Ungdom under 18

For ungdommen som sliter med tilstoppede porer, acne, sensitivitet eller bare ønsker en deilig avslappende behandling. Her hjelper din behandler deg evt. med viderebehandling og hjemmeprogram tilpasset din hud.

Pris: 800,-

BABOR

Classic

Dette er behandlingen for deg som kanskje ønsker å prøve ut Babor sine produkter samtidig som du får en deilig ansiktsbehandling. Her bruker vi den berømte «brenneslemasken» som virkelig stimulerer huden og gir deg en fantastisk glød. Denne behandlingen kan tilpasses alle hudtilstander.

1000,-

Grand Cru Rose Glow

En fantastisk anti-rynke behandling! Denne behandlingen reduserer linjer og rynker, stimulerer collagen produksjonen og jevner ut hudtonen. Her bruker vi ampuller og spesialmaske med rosens kraft for å gi deg en ungdommelig hud som virkelig stråler.

Pris: 1150,-

Crash

Her «crasher» vi huden din med Babors ampulleserum og ampullemassasje. For trøtt og livløs hud som trenger et kick! Behandlingen vil tilføre mengder av fukt, plumpe opp huden, glatte ut linjer og forebygge tørrhet. Vi bruker 4 ampulleserum, men om huden din trenger det kan vi bruke opptil 10 ampulleserum i en behandling! Avsluttes med maske tilpasset dine behov.

Pris: 1350,-

Pris pr. ekstra ampulle 70,-

ENVIRON

Cool peel

En revolusjonerende kjemisk peel som ikke vil gi deg «nedetid». Her får du en full behandling inkludert peel, massasje og maske. Denne behandlingen anbefales om du aldri har gjort en kjemisk peel før eller kanskje sliter med et hudproblem. Vi kan behandle fuktmangel, pigmenteringer, ujevn hudtone, tilstoppede porer eller acne problemer. Våre profesjonelle behandlere vil skreddersy en videre behandlingsplan for akkurat ditt hudproblem. Vi anbefaler at alle som ønsker behandling tilvenner huden sin til A-vitamin 2-3 uker før behandling. Vi hjelper deg med å finne det riktige produktet til din hud.

Pris: 1300,-

Fresh peel

En 30 minutters behandling for deg som ønsker å opprettholde resultatene av din Environ kur eller bare ønsker en lett peel som vil gi huden fukt og glød.

Pris: 950,-

INFRARED THERAPY

Ultimate LED

Ultimat hudforbedring ved hjelp av rødt og infrarødt lys, dette lyset behandler hele ansiktet med dokumenterte resultater. Ønsker du cellevekst, økt kollagen produksjon, avgiftning av huden, produksjon av vekstfaktorer og tilførsel av fukt i en og samme behandling, da er dette noe for deg! Dette er en full ansiktsbehandling som vil fortsette å aktivere huden i 48 timer etter behandling!

Pris: 1350,-

LED Nap

For deg som ønsker en liten «powernap» i en stressende hverdag. Kom inn, kryp under teppet og slapp av mens masken aktiverer og stimulerer dine celler med banebrytende anti-age teknologi. Dette er også en behandling som kan kombineres med alle andre behandlinger før økt effekt.

Pris: 550,-

DECLEOR

Decleor Spesial

En behandling som stimulerer, nærer og fukter huden. Her får du en skikkelig aromatisk opplevelse med Decleors kjente oljer og balmer. Trenger huden din næring, vitaminer, eller oppstramming? Vi bruker spesialmasker tilpasset ditt behov samtidig om du får en deilig nakke og skuldre massasje.

Pris: 1150,-

Vita C Rescue

Dette er en lysnende behandling for deg som ønsker ny glød til en gusten hud, sliter med pigmenteringer eller store porer. Ved hjelp av en kraftig C-vitamin cocktail vil huden føles og se glødende ut! Avsluttes med maske tilpasset hudens behov.

Pris: 1200,-

Ønsker du tillegg til din behandling?

Ampulle 70,-
Superaktivt serum fra Babor som gir fukt eller oppstramming tilpasset din hud.
Spesialmaske 200,-
Aktive masker for ekstra behandlende effekt.
Utklemming 200,-
Acne/milier/sorte prikker.
Øyemaske 150,-
Øyemaske fra Babor for trøtte øyne.
Syrepensling 10% 250,-
Fuktgivende eller eksfolierende behandling.
Apparat 450,-
Innslusning av fukt/oppstrammende ingredienser.
Ansiktsmassasje 200,-
Deilig massasje som tillegg til alle behandlinger.

Vilkår for timebestilling:

  • På grunn av den nåværende situasjonen faktureres kr. 50 for smittevern
  • Rabatt gjelder ikke for massasje, syrepensling, deluxe og produkter.
  • Spesialtilbud kan ikke kombineres
  • Ønsker du å benytte ditt gavekort, vennligst oppgi beløp / behandling ved bestilling.
  • For avbestilling eller endring av time ønsker vi beskjed 24t før, ellers vil timen bli belastet i sin helhet.

Her finner du oss

AMFI Ullevål Stadion
Sognsveien 77B, 0855 Oslo
Bestill time: ring 23 00 93 00

Se kontaktinformasjon og åpningstider